Trivsel i livet - fra 15 år

Tirsdage kl. 13-15

Første chat er d.19 maj

Først til mølle - der er plads til 10 i chatten.

Læs om gruppen

Kender du til at være ensom, have tankemylder, have svært ved at passe på dig selv, og ikke helt vide, hvordan du kommer videre og får det bedre? Så er denne Trivselsgruppe måske noget for dig. 

Her kan du spørge om alt det du synes er svært og få ideer og input til hvordan du kommer videre, ved at chatte med unge-mentor Camilla Schou Andersen. Hun kommer med helt konkrete råd og øvelser til at slippe stressen i kroppen, til at opnå bedre søvn, til at få mere energi, mere ro og en masse andet i forhold til at du kan skabe bedre trivsel for dig selv. 

I gruppen er der også andre unge, der har det ligesom dig og du kan chatte med dem og hører om, hvordan de tackler hverdagen og de forskellige udfordringer. 

Chatten er åben: d. 19. maj, d. 26. maj, d. 2. juni, d. 9. juni, d. 16. juni, d. 23. juni og d. 30. juni.

Gruppebeskeder

Hold kontakten mellem gruppechats

Du skal være medlem af gruppen for at se gruppebeskederne. De andre unge og rådgiveren får besked når du opretter en ny gruppebesked eller skriver en kommentar. 

Husk at alle gruppebeskeder skal overholde vores fællesskabsregler, som du kan læse her. 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk