Venskaber & Forelskelse

Venskaber & Forelskelse

Torsdage kl.19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Livet kommer med mange følelser og oplevelser, både gode og dårlige.

Eksempler på oplevelser med store følelser, kan være at få venner eller forelske sig for første gang. Følelserne, som kan følge med oplevelserne, kan være glæde, tristhed, frygt, vrede eller overraskelse. 

Over fire torsdage vil vi dykke ned i alt hvad der handler om venskaber, og forelskelse.

Vi skal snakke om hvordan man kan få nye venner, hvordan man kan pleje dem man har, og hvad man skal gøre, når kærligheden banker på. Når man måske står i en situation, hvor man er blevet forelsket i en ven? Vi skal snakke om nogle af de gode følelser man oplever. Glæden over ens venner, eller ens crush. Men også nogle af de negative følelser som tristhed og frygt, når tingene ikke går, som man havde håbet.

Venskaber og forelskelse kan have meget slørede linjer, men vi finder forstørrelsesglasset frem, og prøver at finde hoved og hale i nogle meget svære følelser.

Gruppen starter første gang torsdag 13. april. Husk at du kan tilmelde dig SMS notifikationer ved at klikke på "Deltag i chatten"

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk