Uddannelse & Fremtid: 15-21 år

Gruppechatten

Chatten er åben torsdage kl.19.30-21.00 - første chat d.14 oktober
Afholdes af

Læs om gruppen

Mærker du også ubehag ved tanken om at skulle vælge en uddannelse?

Måske ved du, hvad du vil arbejde som i fremtiden, men måske ved du ikke hvilken uddannelse, der er bedst for dig at tage?
Eller måske skræmmer det dig, at du slet ikke ved hvad du vil, når det gælder valg af karriereretning?

Tag det helt roligt.

Du er nemlig langt fra alene om den følelse. Mange unge føler et pres til at skulle træffe det endegyldige valg for resten af deres arbejdsliv, ud fra hvilken uddannelsen de ender på netop nu.
Der kommer påvirkning fra højre og venstre om at du vælger det rigtige, og det er helt naturligt at blive i tvivl om hvad det rigtige mon er.

I chatten vil vi tale om de svære spørgsmål, tanker og følelser, der trænger sig på. Hvad fylder for dig? Ingen frustrationer eller problemer er for store eller for små.

Vi kommer til, i fællesskab, at gå i dialog om, hvilke strategier, man kan bruge, når vi bliver overrumplet af bekymringsfulde tanker, der gør det svært for os at være rolige og tillidsfulde omkring vores valg – også selvom vi ikke kender vores fremtidige job om 20 år.

Chatten er anonym, så du kan frit deltage, uden at skulle stå til regnskab for noget. Du er velkommen lige som du er, og hvad end du kommer med af bekymringer.

Ungementor

Der deltager en ungementor i chatten. En ungementor er en ung, der selv har stået i en svær situation, og som gerne vil dele sine erfaringer med andre. 

Vi ses i chatten

KH
Rådgiver og ungementor ved Gruppechat.dk

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk