Selvskade: 12-17 år

Gruppechatten

Tirsdage kl.16-18
Afholdes af

Læs om gruppen

At gøre skade på sig selv

Selvskadende adfærd kan være mange ting, men det handler dybest set om at man bevidst gør skade på sig selv, uden at man har ønske om at begå selvmord. Nogle gange handler selvskaden om et forsøg på at kontrollere svære tanker eller følelser, og ofte vil selvskaden også give en ro. Det er dog sjældent at det varer særlig længe, og så vil de svære tanker og følelser vende tilbage. Selvskaden kan også handle om et forsøg på at mærke sig selv og sin krop. 

Del din oplevelser med andre

Her i gruppen skal vi tale om selvskade, hvad der kan medvirke til at selvskaden opstår, hvorfor det kan blive et problem og hvad man kan gøre i stedet for. Der vil være plads til at I kan dele jer personlige oplevelser, men det vil ikke være muligt at få personlig rådgivning. Hvis der er behov for personlig rådgivning, vil man blive henvist til andre rådgivninger, hvor dette er muligt. I gruppechatten handler det om at finde og give støtte til hinanden.

Pas på dig selv og hinanden

Hvis du deltager i gruppen, så vær opmærksom på at emnet kan trigge selvskade eller andre svære følelser. Du må altid gerne logge ud af chatten undervejs, hvis du oplever at det bliver svært at være med. For at passe bedst muligt på hinanden, er det derfor heller ikke tilladt at dele personlige detaljer om hvordan man selvskader, og det er vigtigt at vi allesammen tænker over hvilke ord vi bruger i samtalen.

Chatten er åben: TIRSDAGE kl.16-18

Der er plads til 10 i chatten samtidigt, så det er først til mølle

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk