Scams, skins & gaming

Gruppechatten

Mandage kl.19-20.30 - første chat d.7 november
Afholdes af

Læs om gruppen

Gaming, skins og scams

Her har I mulighed for at fortælle om, hvad I spiller, hvad I synes om skins, og hvordan man kan tænke over sin adfærd online for at mindske risikoen for ubehagelige oplevelser.

Ved at deltage kan du hjælpe andre ved at dele din erfaring, men du kan helt sikkert også lære noget nyt, så du er endnu mere sikker, næste gang du skal spille dit yndlingsspil eller handle med skins.

Scammed.dk har i flere år hjulpet hundredvis af ofre for scams, og det er én af deres eksperter, der er til stede under hver session. Selvom fokus er køb, salg og bytte af skins og andre genstande inde i spillet, er der dog også mulighed for generelt at snakke om, hvorfor spil er fede, eller hvad der er særligt ved at møde mennesker online.

Har du brug for personlig rådgivning? 

Du kan få 1:1-rådgivning ved at skrive direkte til os på Scammed.dk. Vi har både en brevkasse og en SMS rådgivning på 22 49 68 25.

Gruppechatten kører fire mandage i november fra 19 til 20:30.

Der er plads til 10 i chatten, så det er først til mølle.

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk