Præstationskultur

Chatten er åben

Tirsdage kl.19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Når man slår ordet præstation op, stammer det fra ord som; overgå, yde og bevise. I medierne har man længe snakket om, at man har et konkurrencesamfund.

Men hvad betyder det egentligt? Det er nok egentligt noget, som du kan genkende i dit eget liv. At man skal konkurrere om at få høje karakter, flest likes eller kæmpe for at komme ind på en bestemt uddannelse. Præstation, som betyder at man viser ens evner, er en del af konkurrencesamfundet, som lige er blevet beskrevet. 

At skulle præstere og konkurrere både derhjemme, i skolen og på sociale medier, kan være enormt udmattende.

Det kan sætte rigtig mange negative tanker i gang, som gør at man ikke føler sig god nok. Man kan måske mærke det på ens selvværd. Mange unge kan mærke at de føler sig presset i skolen, og med deres sociale liv. At være presset giver dem ondt i hovedet, ondt i maven, tristhed og bekymringer. 

I denne gruppe skal vi snakke om præstationskulturen, som er i skolerne, på de sociale medierne, og måske også derhjemme foran spejlet. Henover fire tirsdage vil vi komme ind på hvilke problemer man selv har, med at skulle præstere. Hvorfor det er godt ikke at konkurrere, og sammenligne sig med andre. Vi skal også snakke om hvordan man kan bruge denne viden til, at stoppe med at give sig selv skylden når tingene er svære. Sidste gang vil vi snakker om fremtiden, og hvordan man kan arbejde sig hen mod en hverdag, hvor man husker at lægge tid og energi i de ting som man oprigtigt gerne vil, og ikke kun dem man skal.

Hvis du kan genkende hvad der er beskrevet her, så tilmeld dig gerne. Første gruppechat er tirsdag den 7. februar kl. 19.30-21.

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk