At være pårørende

Gruppechat om at være pårørende

Onsdage 19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Det kan være svært at voksne op i en familie, hvor der er en, som er syg fysisk eller psykisk.

Man kan have mange bekymringer man går rundt med. Mange børn i familier med fysisk eller psykisk sygdom, oplever også at få alt for meget ansvar, og skal klare mange opgaver i hverdagen.

Det kan være lige så svært at vokse op med syge søskende. Man kan føle at forældres opmærksomhed går til den syge søskende, og man kan føle, at man ikke selv må være til besvær, fordi ens forældre i forvejen er stressede eller bekymrede.

Nogle oplever at de ikke må tale med andre om hvad der sker hjemme, hvilket kan gøre det endnu mere svært og måske endda skamfuldt.

Uanset om man vokser op med syge søskende eller forældre, kan man opleve, at ens forældre ikke har overskud til at være der for en. Man kan komme til at føle sig ensom, at man ikke er meget værd eller at der er noget galt med en. Man kan opleve måske at blive bange for selv at blive syg.

I denne her gruppe skal vi tale om, hvordan det er at vokse op som pårørende. Vi vil dele erfaringer om, hvordan det føles og hvilke udfordringer, kan man tage med sig gennem sin ungdom. Vi skal også snakke om, hvad der kan hjælpe, hvis man er vokset op som pårørende og har fået det svært. Bl.a. skal tale om, hvordan man kan snakke med nogen om ens udfordringer, og hvordan man kan passe på sig selv, når det er svært derhjemme.

Vigtigst af alt, så er det tilladt at sige tingene højt her i gruppen.

Der er en ungementor med i gruppen og den løber over 4 onsdage i tidsrummet 19.30-21

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk