Mobning - hjælp til at komme igennem!

Hver onsdag fra d. 27. maj og frem til 24. juni 2020 - kl.15-16.30

 

Læs om gruppen

Velkommen til gruppen for dig der er eller har været ramt af mobning og stadig kæmper med konsekvenserne.

Her i gruppen vil vi dele vores erfaringer og tale om mobning og hvad vi kan gøre for at trives bedre. Mobning gør noget ved os – vi kan begynde at tvivle på om vi er gode nok, om vi har værdi og om andre overhovedet kan lide os. For ikke at sidde fast i de følelser kan vi lære metoder og bruge redskaber, der kan hjælpe os med at komme videre på en god måde.

Vi har gruppechat ugentligt onsdag kl. 15-16.30, og i tiden  mellem hver chat, kan I dele jeres oplevelser, tanker og overvejelser med  hinanden i gruppebeskeder.

Her i gruppen er vi anonyme, og I må derfor  ikke dele fulde navn, adresse, profiler fra sociale medier eller andre  personlige oplysninger. Hvis reglerne bliver overtrådt, kan det medføre en udelukkelse fra gruppen. 

Gruppebeskeder

Hold kontakten mellem gruppechats

Du skal være medlem af gruppen for at se gruppebeskederne. De andre unge og rådgiveren får besked når du opretter en ny gruppebesked eller skriver en kommentar. 

Husk at alle gruppebeskeder skal overholde vores fællesskabsregler, som du kan læse her. 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk