Min vej hjem

Læs om gruppen

Hvad skal der til for at du føler dig tryg?

Det er meget forskelligt hvad der skal til, for at man føler sig tryg. Måske handler det om at være i et fællesskab med andre, måske handler det om at føle støtte fra venner og familie. Tryghed er den følelse der giver dig modet til at prøve nye ting. Det kunne være at flytte hjemmefra eller at tage første skridt ind i noget nyt og ukendt.

Her i gruppen skal vi tale om hvad et fællesskab er, hvad der skal til for at du føler dig tryg i de beslutninger du skal tage, og hvad der kan gøre overgangen lettere når du skal fra et sted til et andet, fx når du flytter hjemmefra. Vi skal også tale om hvad du forventer af et fællesskab, og hvordan du bliver en del af et. 

Der kommer til at være 4 forskellige chats, fordelt på onsdage og torsdage. 

Chats der handler om fællesskaber: torsdag d.18 juni og torsdag d.25 juni kl.14-16

Chats der handler om at flytte hjemmefra: onsdag d.17 juni og onsdag d.24 Juni kl. 15-17

Du er meget velkommen alle gangene, eller du kan vælge kun at deltage der hvor det giver mening. Du er også meget velkommen hvis du allerede er flyttet hjemmefra - uanset om du synes det var nemt eller svært. Alle tanker, følelser og oplevelser er velkomne.

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk