At finde nye muligheder – om selvskade

Gruppechatten

Tirsdage kl.19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Der er desværre mange mennesker der kæmper med selvskade som en del af livet, og især unge kan kæmpe med dette.

I gruppen vil vi kigge på, hvordan det er at leve med selvskade i hverdagen, og hvordan man kan finde nye muligheder til at rumme det svære.

Hvorfor kan det fx være vigtigt at tale med nogle voksne om hvordan man går og har det?

Kan man mon udskyde selvskaden 2 minutter?

Vi ved at rigtig mange af jer unge, har mange gode værktøjer og denne gang vil vi have et særligt fokus på, hvordan man kan bruge dem mere aktivt, når det bliver svært, og trangen til selvskade bliver for påtrængende.

Det tager tid

Når man sidder midt i det, kan det være svært at tænke på, at der kan være andre muligheder der kan hjælpe. Det kræver derfor et særligt mod at turde afprøve forskellige ting mere end en gang. At stoppe med at selvskade er ikke noget man bare lige gør fra en dag til en anden, det er en proces man skal igennem, som er god at få startet stille og roligt i det anonyme og trygge rum her på gruppechat.dk

Pas på hinanden og dig selv

At tale om selvskade og selvmordstanker, er et svært emne, derfor er det vigtigt vi har respekt for hinanden i chatten, og er opmærksomme på hinanden, så der ikke er nogen der bliver trigget til at selvskade undervejs. Det er også meget vigtigt at du har lyst til at begynde at undersøge muligheder for andre mestringsstrategier!

Chatten kører over 4 tirsdage og starter den 29 november kl 19.30-21

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk