Kærlighed

Gruppechatten

Mandage 19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Kærlighed - Hvad er det egentligt?

Hvad er kærlighed? Og hvorfor fylder det så meget i vores liv?

Hvis man slår ordet kærlighed op i en ordbog, kommer beskrivelsen “meget stærk følelse af ømhed og hengivenhed over for et levende væsen, man holder meget af” frem. Kærlighed er en stærk følelse, som vi mærker, og deler i vores relationer til andre mennesker. 

Men hvordan håndterer vi den stærke følelse af kærlighed?

Kærlighed kan bringe rigtigt meget positivt og godt med sig. Det er et klassisk højdepunkt i vores liv, og et højdepunkt, som kan ses langt tilbage i historien. Men hvad gør vi, når kærligheden ikke fungerer, som vi gerne vil have den? Når oplevelserne med kærlighed bliver negative?

Henover 4 gange, skal vi snakke om alt der indebærer kærlighed. 

Vi skal snakke om kærlighed til ens familie og til ens venner. Vi skal også snakke om, hvordan forelskelse fungerer. Den intensive korte kærlighedsfølelse, som man kan opleve. Vigtigst af alt, skal vi snakke om hvad der fylder for jer, når det kommer til kærligheden. Er det at være i følelsen, udtrykke den eller noget helt tredje?

Første chat er mandag den 4. september. Gruppeforløbet kører over 4 mandage, og har sidste chat mandag den 25. september

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk