De svære fællesskaber - er der plads til mig?

Hver tirsdag fra d. 26. maj og frem til 23. juni 2020 - kl.19-20.30

Først til mølle - der er plads til 10 i chatten.

Læs om gruppen

Denne gruppe er til dig der føler at dit sociale liv er udfordret og at du ikke trives så godt socialt.

Måske går du rundt og føler, at du ikke passer ind, at der ikke er plads til dig i fællesskabet eller at du ikke rigtig er velkommen? Mange unge ved ikke rigtigt om det, de oplever eller har oplevet er at blive holdt udenfor eller mobning eller noget andet.  Men de kan mærke den ensomhed der opstår når de føler sig ’usynlige’ eller ’ligegyldige’. Vi vil snakke om fællesskaber og det, der kan være svært ved dem – men også om det der generelt kan være svært ved at være ung og finde sit ståsted.

Vi har gruppechat ugentligt tirsdag kl. 19-20.30, og i tiden  mellem hver chat, kan I dele jeres oplevelser, tanker og overvejelser med  hinanden i gruppebeskeder. Her i gruppen er vi anonyme, og I må derfor  ikke dele fulde navn, adresse, profiler fra sociale medier eller andre  personlige oplysninger. Hvis reglerne bliver overtrådt, kan det medføre en  udelukkelse fra gruppen. 

Gruppebeskeder

Hold kontakten mellem gruppechats

Du skal være medlem af gruppen for at se gruppebeskederne. De andre unge og rådgiveren får besked når du opretter en ny gruppebesked eller skriver en kommentar. 

Husk at alle gruppebeskeder skal overholde vores fællesskabsregler, som du kan læse her. 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk