Digitale fællesskaber

Vi chatter sammen tirsdag d.10 november kl.19-21

Læs om gruppen

Hvad er et sundt digitalt fællesskab? 

Langt de fleste af os er med i forskellige fællesskaber, og nogle af dem er også online. Men hvad er et godt online fællesskab egentlig og kan det sammenlignes med de fysiske? Har det betydning om du kan være anonym? Det, og meget mere, vil vi gerne høre dine tanker om. 

Derfor inviteres du med i Det Digitale Ungepanel, så vi sammen kan blive klogere på hvad det digitale liv betyder.

Du er, som altid, anonym, og helt konkret sikrer din deltagelse at Medierådet for Børn og Unge kan arbejde mod at gøre det digitale liv endnu bedre for dig og dem omkring dig. 

Anna fra Medierådet deltager også som gæsterådgiver. Hun skriver om sig selv:

"Jeg er projektmedarbejder hos Medierådet for Børn og Unge. Jeg arbejder med digital dannelse, men bruger det meste af min tid sammen med vores ungepanel og på projekter med gaming. Ungeinvolvering fylder meget i mit arbejde, da jeg mener, at det er vigtigt, at de unge bliver hørt i debatten om deres eget digitale liv. Jeg spiller selv computerspil i min fritid, så gaming er et vigtigt emne for mig."

Vi chatter sammen tirsdag d.10 november kl.19-21

Vi gemmer undervejs lidt citater fra chatten, men vi gemmer ingen brugernavne eller data om køn/alder.

Gruppebeskeder

Her kan du skrive til de andre unge og rådgiveren, når du er logget ind. Husk at alle gruppebeskeder skal overholde vores fællesskabsregler, som du kan læse her. 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk