Depression: 12-29 år

Gruppechat: Depression

Mandage kl.19-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Ingen energi & mangel på glæde

Depression kan ramme på mange forskellige måder, men ofte kan det ramme som en helt særlig overvældende form for træthed. Måske får man sværere ved at se glæden i livet, og man mister interessen for de ting som man tidligere var glad for. Måske oplever man også tristhed, eller en følelse af tomhed. 

Det er svært at tale om

Hvis man er deprimeret, kan det være virkelig svært at forklare andre om hvordan man har det. Måske er man bange for at de ikke kan forstå det, at de vil synes at man er svag eller at de vil komme med alle mulige forslag til hvad man kan gøre - ideer som måske er gode nok, men som man ikke har energi eller overskud til at prøve af. Så derfor er det svært at tale om, og man kommer til at gå rundt med tankerne og følelserne selv. 

Hvad hjælper?

Det er forskelligt hvad der kan hjælpe på en depression, og nogle gange bliver det også bedre helt af sig selv efter noget tid. Men hvis det ikke går over af sig selv eller hvis det er særligt svært at være i, så er første skridt at sætte ord på hvordan man har det. Det kan f.eks. være med en psykolog, og der er rigtig mange behandlingsformer som virker rigtig godt på depression. Det kan også være at der er behov for medicin, og så er det ens læge, man skal tale med. 

Kom og tag en snak om depression

Henover 3 mandage skal vi tale om depression. Vi skal tale om hvad depression er, hvornår det kommer på besøg, og hvad man kan gøre for at støtte sig selv i at få det bedre. 

Chatten er åben hver mandag kl.19-21, og første chat er d.16 august.

OBS: chatten holder lukket d. 23 august

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk