Buksemyndig eller hvad?: 14-18 år

Gruppechat: Buksemyndig eller hvad?

Hver 2. Mandag kl.19-21: Du skal ikke bruge en adgangskode. Bare klik på chatboxen.
Afholdes af

Læs om gruppen

Kender du det at du sidder sammen med vennerne, og de fortæller om alle de vilde ting de laver med deres kærester, hvor mange gange de har sex, hvor vildt det er, og hvor mange de har været sammen med? 

Og du sidder og ikke rigtig tør sige at du ikke har prøvet det sammen som dem? Mange unge kan føle sig presset til at prøve en hel masse og helst meget hurtigt fordi det har alle de andre. Men sandheden er at gennemsnits alderen for første gang er 16 år, og størstedelen af unge ikke har de erfaringer de tror alle andre har. 

I denne her gruppechat skal vi snakke om kærlighed og sex, og der er plads til at stille alle de spørgsmål man går og ikke tør stille til andre.

Der er en ungementor med i gruppen, der til dagligt er med i sexualisterne. Sexualisterne er unge der skaber dialog med andre unge om sex, kærlighed, prævention, kønssygdomme, hvad er normalt og hvordan gør man. Ungementoren er vandt til at skabe dialog om emnet og er ikke bange for at fortælle ud fra egne erfaringer.

Chatten er åben mandage kl.19-21: 12. april, 26 april, 10. maj, 17. maj

Der er plads til 10 personer samtidigt i gruppechatten

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk