Angst

Gruppechatten

Tirsdage 19.30-21
Afholdes af

Læs om gruppen

Fra slutningen af oktober inviterer vi til 4 gruppechats med temaet angst. Forløbet laves i samarbejde med Foreningen for Børn med angst. Forløbet er for unge op til 25 år. 

Mange former for angst 

Der findes mange forskellige former for angst og angst er en psykisk lidelse som mange unge i Danmark lider af. Uanset hvilken slags angst man lider af, kan det være rigtig svært at lide af og gå meget ud over ens hverdag. Hvis man lider af angst, er det godt at tale med andre om angsten, fordi det blandt andet kan være med til at man får nogle værktøjer til at håndtere det. 

I denne gruppe bliver vi i fællesskab klogere på angst som lidelse og på, hvordan man kan arbejde med sig selv og med angsten. 

Mulige emner i chatten

Nogle af de emner som vi kan komme ind på i chatten kan være: 

  • Hvad er angst? 
  • Hvorfor får man angst?
  • Hvad kan man gøre, når angsten kommer?
  • Hvordan kan man mindske angsten på den lange bane? 
  • Social angst 
  • Tankemønstre 

Ud over de nævnte eksempler, er det naturligvis også muligt at tale om andre emner inden for angst i chatten. 

Lær noget nyt og hør andres erfaringer

Du er velkommen i gruppechatten, uanset hvilke udfordringer du har i forhold til angst og også uanset om du selv lider af angst eller er tæt på en, som lider af angst. I gruppechatten er der ingen dumme spørgsmål og samtidig er der mulighed for at høre om andre unges oplevelser og erfaringer. 

Datoer for chats

Tirsdag d. 31. oktober kl. 19.30-21

Tirsdag d. 7. november kl. 19.30-21

Tirsdag d. 14. november kl. 19.30-21

Tirsdag d. 21. november kl. 19.30-21

Gæsterådgiver

I chatten deltager Gry fra Foreningen for Børn med angst som gæsterådgiver. Gry er uddannet lærer og har en kandidat i pædagogisk psykologi. Hun har mange års erfaring med individuelle og gruppebaserede behandlingsforløb for børn og unge med angst og har stor viden om emner som skolefravær, komorbiditet samt kognitiv og metakognitiv terapi og undervisning. Denne viden bringer hun med ind gruppeforløbene om angst. Gry er indehaver af Friends Klinikken, som er en børne- og ungepsykologisk klinik, samt kursusvirksomheden Trivselsfabrikken.dk. Derudover er hun frivillig i Foreningen for Børn med Angst, som hører under SIND.  

Børn med angst

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk