Angst

Gruppechatten

Fredage kl.13.30-15. Første chat d.17 marts
Afholdes af

Læs om gruppen

Bekymrer du dig meget? Har du svært ved at stoppe med at bekymre dig, når du først er begyndt? Mærker du sommetider angst?

Så kan denne gruppe være noget for dig. 

Angst og bekymring er udbredt blandt børn og unge. Mange døjer med bekymringer, som de føler er svære at kontrollere. Bekymringerne kan eksempelvis dreje sig om, hvordan man fremstår overfor andre, hvordan ens forældre har det, om man er god nok og rigtig mange andre ting. I nogle tilfælde kan ens bekymringer medføre følelser af angst. Andre gange kan man bekymre sig om angsten i sig selv. Angst og bekymring er dermed ofte tæt relaterede. 

I denne gruppe chatter vi med hinanden om angst og bekymring. Vi tager fat i nogle af jeres konkrete bekymringer og diskuterer, hvordan man bedst muligt kan håndtere dem. Vi vil sammen finde frem til metoder til at dæmpe angst og til at kontrollere bekymring. 

Vi vil sammen skabe et trygt rum, hvor det er muligt at snakke åbent om, hvordan det er at have angst, og hvad man kan gøre for at komme igennem det. Hvordan lever man med angst i en uforudsigelig verden og hvorfor får man overhovedet angst.

Gruppechatten kører 3 fredage med første chat d. 17 marts 

Der er plads til 10 samtidigt i gruppen.

 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk