Ung i verden - fra 18 år

Hver torsdag kl.18.30-20.00

Første gruppechat er d.17 september

 

Læs om gruppen

En gruppe for dig der synes det kan være svært at følge med.

Måske bliver du af og til stresset eller føler dig presset (af skolen, det sociale eller andet).
Mange unge føler det kan være svært at vælge til og fra, og skabe plads og overskud til det hele. Og rigtig mange unge synes det er svært at finde balancen mellem alt det ’man skal’ og alt det man ’gerne vil’. Er det også sådan for dig?

Her i gruppen samtaler vi om det, der er svært og hvad man selv gøre for at blive bedre til at navigere i livet når det går stærkt.

Der er plads til at tale om alt det, der kan udfordre i ungelivet i dag og alt det, der kan spænde ben og gøre det ekstra svært at have det godt og trives. Det kan fx være nogle af de negative tanker man kan gå rundt med om sig selv, stress, selvværd, sociale relationer m.m. som alt sammen kan være med til at skubbe os i en usund retning.

Vi chatter sammen hver torsdag kl.18.30-20.00

Særligt om rådgiver: Gruppen styres af Helene som selv er ung og højst sandsynligt har stået med tanker og overvejelser som ligner dine. Hun vil dele ud af sine egne erfaringer ift. at håndtere nogle af de udfordringer som ungelivet byder på og fortæller gerne om noget af det, hun selv har gjort for at komme videre når livet blev svært.

Gruppebeskeder

Hold kontakten mellem gruppechats

Husk at alle gruppebeskeder skal overholde vores fællesskabsregler, som du kan læse her. 

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk