BRUS

I tvivl om du har brug for hjælp?

Hvis man vokser op i et hjem hvor alkohol eller stoffer fylder, kan fordelingen af ansvar hurtigt komme i ubalance. Måske kommer man endda til at føle at man skal være forælder for sine forældre? 

I BRUS taler vi åbent om hvordan det er derhjemme, hvis rusmidlerne har fået lov til at overtage styringen. Der er plads til alle erfaringer, både de positive og de negative. 

Gruppechat med ungementor

UNGBRUS har sin egen gruppechat her på Gruppechat.dk, og du kan se den her. Gruppechatten er til alder unge i alderen 12-29 år, uanset hvor i landet du er fra.

 

Du kan skrive anonymt til os når som helst på 22496838

Du kan sende en SMS anonymt til os når som helst, og vi svarer alle hverdage. 

I rådgivningen sidder forskellige medarbejdere fra BRUS, og vi tager imod alle henvendelser fra børn og unge i familier med rusmiddelproblemer. Måske er det et kort spørgsmål, måske har du brug for en længere snak. Måske er du i tvivl om der overhovedet er problemer med alkohol eller stoffer i din familie. Uanset hvad du søger, så er vores rådgivere klar til at være der for dig.

Vi har også en brevkasse, som du kan se på ungbrus.dk

 

Grupper, der afholdes af BRUS

Chatten åbner
Tilmeldte unge

Vil du være med?

Opret dig her! Når du opretter dig, sender du ganske få oplysninger til gruppechat.dk.

Din mail bruges til notifikationer, så sørg for at den er korrekt. Vi kan ikke se den. Hvis du har en hotmail eller live mail, så husk at tjekke din spamfolder.

Kontakt

Gruppechat.dk

Email: info@gruppechat.dk

Om gruppechat.dk

Gruppechat.dk udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik

Læs mere om gruppechat.dk